AL's Biography

30. august 2011 at 10:38 | Romča
http://www.songslover.com/downloadvideo/images/Avril-Lavigne-Smile.jpg

Avril Ramona Lavigne Whibley - Avril Lavigne narodená 27. septembra 1984 je kanadská speváčka,skladateľka a herečka. Na celom svete predala viac ako 30 miliónov kópií svojich albumov. V roku 2006 bola zaradená časopisom "Canadian Business Magazine" na siedmu priečku v rebríčku najvplyvnejších Kanaďanov v Hollywoode. Avril Lavigne vstúpila do nahrávacieho priemyslu jej debutovým albumom "Let Go", ktorý vydala v roku 2002. Z tohto albumu sa predalo vo svete cez 16 miliónov kópií (6 miliónov z toho v Amerike). Jej druhý album sa volá "Under My Skin" a tretí "The Best Damn Thing". Jej najznámejšie single, ktoré sa tiež umiestnili na prvom mieste vo svetových rebríčkoch sú "Complicated", "Sk8er Boi", "I'm With You", "My Happy Ending" a "Girlfriend".

Avril si prvýkrát "zahrala" v animovanom filme "Za plotom". Zahrala si tiež vo filme The Flock a jej ďalším projektom bol film "Fast Food Nation", založený na jej obľúbenej knižke. Avril napísala a naspievala pieseň "Keep Holding On" s Dr. Lukem pre film Eragon ( -> milujem ten film, vlastne knihu :), pre film Alice in Wonderland naspievala pieseň "Alice".

Filmografia:
Sabrína, mladá čarodejnica (2002)
Going the Distance (2004)
Fast Food Nation (2006)
Za Plotom (2006)
The Flock (2007)

Súčasní členovia kapely:
* Al Berry - basgitara, vokály (od r. 2007)
* Rodney Howard - bicie, vokály (od r. 2007)
* Stephen Anthony Ferlazzo Jr. - keyboard, vokály (od r. 2007)
* Jim McGorman - gitara, vokály (od r. 2007)
* Devin Bronson - hlavná gitara, vokály (od r. 2004)
* Sofia Toufa - vokály, tanečnica (od r. 2007)
* Lindsey Blaufarb - vokály,tanečnica (od r. 2007)

Bývalí členovia kapely:
* Mark Spicoluk - basgitara, vokály (2002)
* Jesse Colburn - gitara (2002 - 2003)
* Evan Taubenfeld - hlavný gitarista, vokály (2002 - 2004)
* Craig Wood - gitara, vokály (2003 - január 2007)
* Matt Brann - bicie (2002 - február 2007)
* Charlie Moniz - basgitara (2002 - február 2007)

KOPÍRUJ len so zdrojom!!

 

Be the first one to judge this article.

New comment

Log in
  Don't you have your own web yet? Create it for free on Blog.cz.
 

Actual articles

Advertisement